Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Qui som

U_QuienesSomos_2019.jpg

 

U energia

U energia, abans Eléctrica Sollerense, és una comercialitzadora d'energia elèctrica i operador de telecomunicacions a nivell nacional amb domicili social i seu central a les Illes Balears.

Està participada íntegrament per EL GAS SA, empresa pionera en energia a Mallorca. Constituïda al 1.892, originalment es dedicava a produir gas i posteriorment electricitat per atendre els subministraments de la Vall de Sóller, donant servei a les poblacions de Sóller i Fornalutx. Actualment participa, a més, en distribució d'electricitat a través de Vall de Sóller Energia SLU i a empreses dedicades a producció d'energies renovables, com poden ser la fotovoltaica, hidràulica i eòlica.

U energia, així com totes les empreses comercialitzadores, realitza la seva activitat mitjançant la compra d'energia al mercat elèctric, pagant els corresponents peatges d'accés a les xarxes de transport i distribució per atendre la demanda estimada dels punts de subministrament dels seus clients.

Al cas de Balears, el preu horari d'adquisició de l'energia és la mitjana del preu horari al mercat nacional.

L'experiència adquirida durant la nostra llarga trajectòria ens permet realitzar una àmplia oferta de serveis atenent a criteris d'eficiència energètica i reducció de costos tals com:

  • Subministrament d'electricitat a un preu competitiu.
  • Servei d'atenció al client personalitzat mitjançant l'assignació d'un gestor de compte per facilitar totes les comunicacions i consultes, ja sigui via telefònica, per correu electrònic o en persona a les nostres oficines.
  • Diversos serveis i facilitats a través de la nostra pàgina web.
  • Assessorament per a l'adequació de la potència contractada i tarifes més favorables en funció de la demanda prevista.
  • Comercialització d'energia verda, de procedència més neta i ecològica, que ajudi a conservar el medi ambient. Tot d’una s'obtenguin els certificats d'origen de l'energia renovable, suficient per atendre la demanda.
  • Altres serveis personalitzats relacionats amb l'eficiència energètica tals com a instal·lació de bateries de condensadors o petites instal·lacions per a l’autoconsum.

Esperam poder facilitar-te les solucions més adequades, a preus competitius, mantenint un incomparable nivell d'atenció. Per a qualsevol consulta estam a la teva sencera disposició. Pots consultar les nostres dades de contacte.