Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

punt_recarrega_cotxes.jpg

 

U energia disposa de la infraestructura necessària per poder desplegar una xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a nivell nacional i compta amb una plataforma de gestió que permet el monitoratge, control i posterior facturació de les càrregues que es realitzin. A més, disposam d'un Centre de Control que està operatiu les 24 hores, durant els 365 dies de l'any, per atendre qualsevol incidència o consulta que es pugui produir als seus punts.

Tipus de punts

A l'actualitat es poden establir quatre categories de punts de càrrega:

  • Càrrega normal: Fins a 7kW.

  • Càrrega semiràpida: Entorn dels 22kW.

  • Càrrega ràpida: A partir dels 50kW.

  • Càrrega ultraràpida: A partir dels 120kW.

En entorns amb baixa rotació de vehicles i on el temps no sigui un problema, es recomana utilitzar punts de recàrrega normal (7 kW) ja que ofereixen una solució de molt baix cost, tant d'adquisició com de manteniment. Per a un cotxe elèctric amb bateries de 40kWh, un punt de càrrega normal ofereix el 80% de la càrrega de la bateria en un temps d'unes 4-5 hores.

Un punt de càrrega semirápida de 22kW, ofereix en les mateixes condicions una càrrega del 80% en un període de 1-2 hores.

Els nostres serveis

U energia t'ofereix la possibilitat de disposar de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics aportant tot el nostre coneixement i saber fer perquè el punt de recàrrega sigui un servei completament desatès i sense complicacions.

Els punts de recàrrega instal·lats són propietat d'U energia, que compleix amb tota la normativa aplicable, per la qual cosa no existeixen costos d'adquisició. Nosaltres ens encarregam de posar-los en marxa, de realitzar el manteniment, l'atenció al client i de la gestió de les avaries que es puguin produir.

El nostre Centre d'Atenció al Client 24/7 s'encarregarà de resoldre tots els dubtes i/o possibles problemes que puguin sorgir. En el cas que la indicencia no pugui ser resolta de forma remota, un tècnic especialitzat es desplaçaria per resoldre-la in situ.

Per poder oferir tots aquests serveis sense cap cost, és imprescindible que els subministraments elèctrics als quals estiguin connectats els punts de recàrrega siguin comercialitzats per U energia.

U energia no es fa càrrec de la instal·lació elèctrica necessària per portar energia als punts de recàrrega. No obstant això, depenent del tipus de punts i el número d'aquests que es vulgui desplegar, t'assessoram amb tots els tràmits i posam a la teva disposició tots els nostres amplis coneixements en l'àmbit de les xarxes de recàrrega.

Si necessites més informació no dubtis a contactar amb nosaltres per qualsevol de les següents vies que trobaràs a continuació.