Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Llum

U_Banner-Llum_CAT.jpg

 

A U energia comercialitzam energia elèctrica a partir de fonts renovables i sense emissions de CO2 certificades al 100%, mantenint un compromís clar amb els nostres clients: extreure el major rendiment als nostres recursos, amb la menor despesa d'energia possible.

Com ho aconseguim:

  • Seguiment de factures: per poder tenir l'històric de consums i la seva comparativa constant entre els diferents períodes.
  • Facturació online: una forma més àgil i ràpida de conèixer cada factura, sent més respectuosos amb el medi ambient gràcies a una reducció del consum de paper.
  • Assessorament sobre la potència contractada: ajudam a adequar la despesa mínima a les necessitats reals de cada habitatge.
  • Disminució de consum: fent un ús assenyat i intel·ligent de la xarxa, aconseguim un estalvi d'energia important.
  • Atenció personalitzada, tant de forma presencial a les nostres oficines, com virtualment a través de la nostra pàgina web.

U energia té com a objectiu informar als consumidors i facilitar-los consells sobre estalvi energètic, mitjançant la incorporació d'informació a les factures i a través d'eines web. D'aquesta forma es pretén involucrar directament el consumidor, capacitant-lo per prendre mesures directes d'estalvi energètic.

Dins aquesta línia, U energia participa en el projecte europeu Empowering, financiat per la Unió Europea a través del programa IEE (Intelligent Energy Europe).

El projecte està participat per 12 socis de 5 països diferents (Espanya, Itàlia, França, Bèlgica i Dinamarca) i es durà a terme sobre una població de 270.000 habitants durant un període de 3 anys.

energia_verda_marca_u.png

A U energia realitzam estudis d'eficiència energètica per als nostres clients, assessorant-los en tots aquells aspectes que contribueixin a la reducció del seu consum d'energia.

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència acredita l'ús d'energia 100% provinent de fonts renovables mitjançant les garanties d'origen. Des de l'any 2016, U energia, disposa de l'acreditació de comercializadora verda.

A continuació mostram una taula comparativa del tipus d'energia utilitzada per U energia durant l'any 2016, en comparació amb les empleades al conjunt del mercat elèctric espanyol:

 

Origen

U energia

Mercat Nacional

Renovable

100%

39,8%

Cogeneració d’alta eficiència

0%

0,8%

Cogeneració

0%

9,0%

CC Gas Natural

0%

11,1%

Carbó

0%

14,2%

Fuel/Gas

0%

2,6%

Nuclear

0%

21,3%

Altres

0%

1,2%

 

Una de les instal·lacions solars que gestionam està dins el complexe solar del Realengo, al terme municipal de Crevillent (Alacant)

Punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

U energia disposa de la infraestructura necessària per poder desplegar una xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a nivell nacional i compta amb una plataforma de gestió que permet el monitoratge, control i posterior facturació de les càrregues que es realitzin. A més, disposam d'un Centre de Control que està operatiu les 24 hores, durant els 365 dies de l'any, per atendre qualsevol incidència o consulta que es pugui produir als seus punts. Llegir més sobre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics 

 

Per a més informació consulta les nostres dades de contacte