Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Televisió

U energia ofereix el servei TVUp, una plataforma de televisió d'última generació amb la tecnologia més avançada del mercat, perquè vegis la tele quan i com vulguis.

montaje_tv_up_logos_providers.jpg

Així aconsegueix TVUp fer-te la televisió a la teva mida:

Controla l'emissió en directe de cada canal (enregistrament, pausa, retrocedir, etc...). Cada usuari disposa de 350 hores d'enregistrament que es guarden durant 100 dies (tot això al nigul).

T'ho vares perdre?: aquesta opció permet veure tots els programes dels darrers 7 dies, independentment de la cadena en la qual ens trobem.

Android TV amb Chromecast integrat: el descodificador converteix la teva televisió en una Smart TV si aquesta no ho és, la qual cosa et permet instal·lar aplicacions com Youtube, HBO, Rakuten TV, Filmin i, en general, qualsevol altra app que estigui disponible a la Play Store.

Inclou una app mòbil gràcies a la qual podràs veure tots els continguts directament al teu telèfon intel·ligent o tablet, de forma simultània.

Integrat amb Google Assistant: respon a comandaments de veu per a, per exemple, canviar de canal, cercar continguts, etc... gràcies a l'altaveu que du incorporat al propi comandament a distància.

Disposa de tots els canals de la TDT integrats a la plataforma.

Contingut Premium amb els següents canals: Canal Hollywood, Odissea, Sol Música, Historia, Canal Cocina, Decasa, AMC, Somos, Dark, Canal Panda, AXN i AXN White.

I ARA TAMBÉ TOT EL FUTBOL

TVup incorpora l'app Mitele PLUS Futbol Total a través de la qual Mediaset ofereix tot el futbol de la Lliga Santander, la Champions i l'Europa League, a més de moltes altres competicions. Tot el seu contingut pot veure's tant en directe com a la carta.

U_TVup_2019_canales.jpg


El preu de TVUp és de 17,99 euros/mes impostos inclosos, sense cap mena de permanència..

 

CONTRACTA JA EN LÍNIA