Xerram gratis en el 900 37 34 17

Activar accés online Els meus serveis

Fibra Domèstica

U_Anuncio-Fibra-Slide-Web-CAT.jpg


Si ets un particular o una pime pots triar entre qualsevol de les tres opcions que oferim en funció de les teves necessitats. Començant pels 50 megues de baixada i 25 de pujada fins als 200 megues de baixada i 100 de pujada:

card_fibra_50_25.png card_fibra_100_50.png card_fibra_200_100_.png

Opció de telèfon per 12,10€/mes

 

Tots els nostres preus inclouen IVA i s'apliquen per a aquelles persones o pimes que ja siguin clients d'U energia.

No existeix quota d'alta ni d'instal·lació i tampoc tendràs permanència. A més, et posam un router WiFi sense cap cost.

Si a part d'Internet també necessites telèfon fix, ho pots contractar incloent 1000 minuts a fixos nacionals i 200 minuts a mòbils mensuals. Si superes aquesta quantitat de minuts en un mes es tarificarà a 2 cèntims el minut a fixos i mòbils nacionals. Si vols pots mantenir el teu número de telèfon actual, siguis de la companyia que siguis.

Avantatges de la fibra òptica

U energia disposa d'una xarxa 100% de fibra òptica fins a la teva llar (FTTH). Alguns dels avantatges de la fibra òptica són:

  • Baixa latència: les connexions es realitzen més ràpid pel que la navegació és més fluïda. Si a més t'agrada jugar en línia no sofriràs retards.
  • Alta velocitat: amb un mínim de 50 megues de baixada podràs veure els teus vídeos i pel·lícules en temps real sense haver d'esperar que es descarreguin. La velocitat de pujada a partir de 25 megues et permetrà compartir les teves fotos i vídeos molt més ràpid.
  • Concurrència: amb la connexió de fibra òptica podràs connectar el teu ordinador, el mòbil, la tableta, la consola i qualsevol altre aparell que necessiti connexió a internet sense problemes.

Cobertura

Pots consultar si el teu carrer ja disposa de fibra òptica a la nostra pàgina de cobertura

Atenció al client

A la nostra pàgina d'atenció al client podràs trobar les nostres dades de contacte així com el nostre horari d'atenció a avaries.

Contractar

Si estàs interessat en qualsevol dels productes ho pots contractar directament accedint al nostre configurador

Preguntes freqüents

Resolem algunes dels dubtes que se'ns han plantejat durant el temps que portam oferint el servei d'Internet a través fibra òptica. Esperem que es resolguin els teus dubtes, si no és així, per favor pregunta'ns!

Fibra professional

També et pot interessar la nostra fibra professional